Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

«υπάρχουν δικασταί εις τας Αθήνας» ; ο ιησούς καταπέσας απο το βάρος του σταυρού
[το Παρελθόν είναι ένα πηγάδι που μπορεί ο κάθε άνθρωπος στο Παρόν να ποτίζει τον κήπο του, ώστε αυτός Μελλοντικά να ανθίζει και να μυροβολεί-Ερώ και ΑΙρω τον εμαυτού σταυρόν εν ταύταις ταις δυσιν εντολαίς όλος ο νόμος και οι προφήται κρέμανται]

τί άλλο θα δούμε και θα ακούσωμε θεέ μου ;

Σε συνέντευξή της στη Real News η κα Βάσω Παπανδρέου εξαπέλυσε επίθεση ενάντια της κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου, στον οποίο καταλογίζει "καλές προθέσεις, αλλά καταστροφικά εγχειρήματα. (αποτελέσματα) .
''Δεν πρόκειται για λάθη, αλλά για εγκλήματα'', σημειώνει, συμπληρώνοντας ότι "το Μνημόνιο και η οικονομική πολιτική που ακολουθείται δεν μπορούν να βγάλουν τη χώρα από την κρίση".
''Βραχυπρόθεσμα το μέλλον του ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι καθόλου ευοίωνο,'' εκτιμά η κ. Παπανδρέου, ενώ ρίχνει τα βέλη της και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ που ''χειροκροτούσε περίπου σύσσωμη όταν ο Πρωθυπουργός πήγε και παραιτήθηκε στον Αντώνη Σαμαρά''.
''Η ΝΔ οδήγησε την Ελλάδα στην καταστροφή, αλλά το ΠΑΣΟΚ την αποτελείωσε''.
"υπάρχουν δικασταί εις τας Αθήνας" ; 

όχι δεν υπάρχουν-μόνον επίορκοι και προδότες και χίτες-ταγματασφαλίτες συνεργάτες της νεοκατοχικής νεοναζιστικής νεοτροϊκανής κυβέρνησης ανδρείκελων και μαριονετών και πρασινοβένετων .

είναι δυνατόν βουλευτής-υπουργός να καταγγέλλει δημόσια τα εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού και να καταγγέλλει-υποδεικνύει τους ενόχους και οι δικαστές μας να παραμένουν απαθείς ;
ΗΛΙ ΗΛΙ ινατί εγκατέλειπες μας ;
θεέ μου θεέ μου ινατί καθυστερείς ;
ΥΓ: θα τολμούσε αυτός ο χιτλερο-παλιάτσος να κανει τέτοιες δηλώσεις αν δεν είχε προσυμφωνηθεί με την κυβέρνηση και πολιτεία αυτή των ταγματασφαλιτών ;
«Η Γερμανία αναγνωρίζει την ευθύνη της για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και λυπάται βαθύτατα για την οδύνη των θυμάτων. Αυτό ισχύει και για την γερμανική κατοχή της Ελλάδας.
Η Γερμανία κατέβαλε από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, στο πλαίσιο της Συμφωνίας του 1946 για την Διασυμμαχική Υπηρεσία Αποζημιώσεων των Παρισίων, αποζημιώσεις και για την Ελλάδα και στήριξε την χώρα έμπρακτα στην ανοικοδόμησή της. Εξήντα πέντε χρόνια μετά το τέλος του Πολέμου και έπειτα από δεκαετίες ειρηνικής, γεμάτης εμπιστοσύνης, συνεργασίας της Γερμανίας με την Ελλάδα και στενής σχέσης μας στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., το ερώτημα των αποζημιώσεων από την σκοπιά της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης δεν αποτελεί πλέον θέμα».

κρίμα κρίμα κρίμα, το κρίμα όλο σε σας και τα παιδιά σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: