Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

ο Ηρωας Θησέας και οι σύγχρονοι εξουσιο-ληστές των Ελλήνων

 [το Παρελθόν είναι ένα πηγάδι που μπορεί ο κάθε άνθρωπος στο Παρόν να ποτίζει τον κήπο του, ώστε αυτός Μελλοντικά να ανθίζει και να μυροβολεί-Ερώ και ΑΙρω τον εμαυτού σταυρόν εν ταύταις ταις δυσιν εντολαίς όλος ο νόμος και οι προφήται κρέμανται]
ΑΑΑΑΑ 
(δες καί)
 ΟΙ ΔΥΟ ΛΗΣΤΕΣ
Ο αρχαίος ήρωας Θησέας είναι γνωστό στο πανελλήνιο ότι ήταν γυιός του Αιγέα βασιλιά της Αθήνας και είναι αυτός που σκότωσε τον Μινώταυρο απαλλάσσοντας τους Αθηναίους απο την πληρωμή 7+7 νέων αρσενικών καί θηλυκών στον βασιλιά της κρήτης Μίνωα, προς "διατροφή" του Μινώταυρου . Ο Θησέας φεύγοντας απο την Θήβα-τροιζήνα όπου ζούσε με την μητέρα του Αίθρα (αφού σήκωσε τον βράχο κάτω απο τον οποίο κρυβόντουσαν το ξίφος και τα πέδιλα του πατέρα του) για να πάει στην αθήνα να συναντήσει-γνωρίσει τον πατέρα του Αιγέα και να διεκδικήσει την εξουσία ως νόμιμος γυιός του βασιλιά της Αθήνας, στο δρόμο συνάντησε 5 ληστές :
1) κοντά στην Επίδαυρο συνάντησε τον Περιφήτη, γνωστό και ως «Κορυνήτη» από το σιδερένιο ρόπαλο που χρησιμοποιούσε για να σκοτώνει τους διαβάτες.
Ο επιλεγόμενος και «Κορυνήτης»: Γενεαλογείται ως γιος του θεού Ηφαίστου και της Αντικλείας. Ζούσε στην Επίδαυρο και, καθώς είχε ασθενικά πόδια, βάδιζε με τη βοήθεια μιας σιδερένιας «κορύνης» (= ρόπαλο ή ράβδος). Με αυτό το αντικείμενο όμως σκότωνε και τους οδοιπόρους που περνούσαν από εκεί, από όπου και το παρατσούκλι «Κορυνήτης». Αφού σκότωσε τον Περιφήτη, ο Θησέας πήρε μαζί του την κορύνη.
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΡΟΠΑΛΟ-ΡΟΠΑΛΙΣΜΟΥ
2) στον Ισθμό της Κορίνθου, συνάντησε τον Σίνη τον «Πιτυοκάμπτη» (= αυτόν που λυγίζει τα πεύκα) ο οποίος έσχιζε στα δύο τα θύματά του δένοντάς τα ανάμεσα σε δύο λυγισμένα πεύκα. Ο Θησέας τον θανάτωσε με τον ίδιο τρόπο. 
 Ο Σίνης εφάρμοζε μια ανατριχιαστική τακτική για να εξοντώνει τους διαβάτες. Λύγιζε δυο ψηλά δέντρα, "πίτυς", γι' αυτό ονομαζόταν πιτυοκάμπτης, είτε πεύκα, είτε κουκουναριές, και στο σημείο όπου οι κορυφές τους πλησίαζαν, έδενε το πάνω μέρος του σώματος του θύματός του στη μια κορυφή και το κάτω μέρος στην άλλη. Κατόπιν άφηνε ελεύθερα τα δέντρα, με φυσικό επακόλουθο το φριχτό διαμελισμό του διαβάτη. Άλλοι μύθοι διαφοροποιούν κάπως τον τρόπο θανάτωσης των θυμάτων του Σίνη. Αναφέρουν ότι ο Σίνης κατόρθωνε να λυγίζει ένα δέντρο ως το έδαφος, να δένει τα θύματά του σ' αυτό και κατόπιν να το αφήνει ελεύθερο, με αποτέλεσμα να εκσφενδονίζονται μακριά.
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΑ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ-ΞΕΣΚΙΣΜΑΤΟΣ
3) Στις Σκιρωνίδες Πέτρες, τη σημερινή Κακιά Σκάλα, αντιμετώπισε τον ομώνυμο ληστή, τον Σκίρωνα, που ανάγκαζε τους περαστικούς να του πλένουν τα πόδια, οπότε καθώς εκείνοι ήταν σκυμμένοι τους κλωτσούσε και τους έριχνε στο γκρεμό, όπου τους έτρωγε μία τεράστια χελώνα. 
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑΣ-ΡΙΞΗΜΑΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ
4) στην Ελευσίνα, ο ήρωας πάλεψε με τον Κερκύονα, που σκότωνε τους διαβάτες πνίγοντάς τους με ένα ισχυρό εναγκαλισμό, και τον θανάτωσε χτυπώντας το κεφάλι του στη γη.  
Ο Κερκυόνας ήταν παντοδύναμος και προκαλούσε τους διαβάτες να παλέψουν μαζί του, με τη συμφωνία, αν τον νικούσαν, να συνέχιζαν το δρόμο τους. Φυσικά κανείς δεν τα κατάφερνε, ο ληστής τους συνέθλιβε όλους στα μπράτσα του, εκτός του Θησέα που σήκωσε με άνεση τον Κερκυόνα ψηλά και τον έστειλε να "σκάσει" στο έδαφος. ΄
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΑ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟΥ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΤΥΠΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
5) Τέλος, στον Κηφισό εξόντωσε και τον Πολυπήμονα, τον πατέρα του Σίνη, γνωστότερο ως «Προκρούστη» επειδή εξαπατούσε τους ταξιδιώτες και τους παρέσυρε στο σπίτι του, όπου τους εξάρθρωνε τα πόδια ή τους τα έκοβε με πριόνι για να τους «ταιριάξει» στο κρεβάτι του.
Ο Προκρούστης υποδυόταν το ξενοδόχο. Είχε στήσει δυο κρεβάτια στο δρόμο που οδηγούσε για την Αθήνα και όποιον ταλαιπωρημένο οδοιπόρο έβλεπε να περνά τον προσκαλούσε να ξεκουραστεί. Τα κρεβάτια αυτά όμως, είχαν μια ιδιομορφία. Το ένα ήταν μακρύ και το άλλο κοντό. Ο "φιλόξενος" Προκρούστης πρόσφερε στους κοντούς το μακρύ κρεβάτι και στους ψηλούς το κοντό. Όπως ήταν επόμενο οι άνθρωποι δε χωρούσαν σε κανένα κρεβάτι. Ο Προκρούστης τότε αποκαθιστούσε τις "ισορροπίες". Τραβούσε ή χτυπούσε με σφυρί τους κοντούς για να προσαρμοστούν στο μήκος του κρεβατιού και ακρωτηρίαζε τα επάνω ή κάτω άκρα του σώματος των ψηλών με τον ίδιο σκοπό.
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΑ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΙΟΝΙΣΜΟΥ-ΣΦΥΡΑΣ
ΧΧΧΧΧΧΧ
αναλογικά ισχύουν τα εξής
ο πρώτος ληστής=δεξιά-πολιτική
ο δεύτερος ληστής=κέντρώα-πολιτική
ο τρίτος ληστής= ατομική πολιτική-όπου είναι το συμφέρον της οικογένειας του
ο τέταρτος ληστής= αριστερά-πολιτική
ο πέμπτος ληστής=πολιτική (άκρα) δεξιά-αριστερά-κέντρο-όλων των αποχρώσεων, ανάλογα με τον επιχειρηματία ληστή και τα συμφέροντα που εκπροσωπεί την συγκεκριμένη στιγμή .
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ
ο πρώτος ληστής δολοφονεί τον ελληνικό λαό :
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΙΣΜΟΥ-ΚΤΥΠΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΡΟΠΑΛΟ
αυτό σημαίνει ότι όλοι όσοι σηκώνουν ανάστημα-είτε μέσα στο κόμμα είτε εκτός κόμματος, αντιμετωπίζονται με άκρα σκληρότητα-βιαιότητα, με κατα μέτωπο επίθεση και άμεσο θάνατο υλικό-ηθικό-οικονομικό-πολιτικό κλπ. με άλλα λόγια το σιδερένιο ρόπαλο-του Περιφήτη σημαίνει (μπάμ και κάτω) ότι έχουμε να κάνουμε με αδίστακτους δολοφόνους. (ομιλώντας πάντοτε τόσο για τα στελέχη όσο και τα συμφέροντα που εκφράζονται μέσα απο τον πολιτικό αυτό φορέα)
ο δεύτερος ληστής δολοφονεί τον ελληνικό λαό :
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΑ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ-ΞΕΣΚΙΣΜΑΤΟΣ
αυτό σημαίνει ότι όλοι όσοι σηκώνουν ανάστημα-είτε μέσα στο κόμμα είτε εκτός κόμματος, αντιμετωπίζονται υποκριτικά ως τάχα μου "διαφορετική άποψη" και "δημοκρατικά" ενώ σταδιακά κινείται ο μηχανισμός που θα τούς ξεσκίσει-τεμαχίσει-αποκόψει απο τον πολιτικό φορέα-εξουσία-συμφέροντα . εδώ είναι που γίνονται τα συντροφικά μαχαιρώματα και οι διαβολές απο τους σκληροπυρηνικούς και όλους όσους είναι στο πολιτικό γραφείο του εκάστοτε πρωθυπουργού ή του γενικού γραμματέα του κόμματος . με άλλα λόγια ο θάνατος των θυμάτων (ελλήνων) δια διαμελισμού-ξεσκίσματος απο τον Σίνη, σημαίνει για τους πολιτικούς αυτούς και τον πολιτικό φορέα που τους στεγάζει και εκτρέφει, ότι έχουμε να κάνουμε με στυγνούς υποκριτές και φρικτούς δολοφόνους, οι οποίοι μπροστά στην επίδειξη των κομματικών τους προσόντων και την αυτοπροβολή τους, είναι ικανοί για κάθε τί φρικτό και αποτρόπαιο για τον αντίπαλο-αντιπάλους τους .
ο τρίτος ληστής δολοφονεί τον ελληνικό λαό :
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑΣ-ΡΙΞΗΜΑΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ
αυτό σημαίνει ότι όλοι όσοι σηκώσουν ανάστημα-είτε στο κόμμα-είτε εκτός κόμματος, εναντίον του συγκεκριμένου ληστή-την οικογενειακή αυτή σπείρα των ληστών που εκπροσωπούνται απο τον ληστή-λήσταρχο Σκίρωνα και τα συμφέροντα-χρήματα τους, θα φάνε κλωτσιά για να πέσουν κατευθείαν στο γκρεμό και να πεθάνουν (και όχι απλά να τιμωρηθούν). με άλλα λόγια ο εκπρόσωπος του ληστή Σκίρωνα είναι ένας προσωπικός ατομικός πολιτικός φορέας-μία σπείρα ληστών και μαφιόζων οι οποίοι είναι αδίστακτοι εκδικητικοί-μνησίκακοι καί διαπλεκόμενοι με την κάθε λερναία ύδρα χρημάτων και συμφερόντων με σκοπό να είναι πάντοτε μέρος της εξουσίας-πρωταγωνιστές πάση θυσία .
ο τέταρτος ληστής δολοφονεί τον ελληνικό λαό : 
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΑ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟΥ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΤΥΠΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
αυτό σημαίνει  ότι όλοι όσοι σηκώσουν ανάστημα-είτε στο κόμμα-είτε εκτός κόμματος, εναντίον του συγκεκριμένου ληστή-που είναι μία ιδιόμορφη σπείρα-λεγεώνα μαφιόζων-ληστών και οργανωμένη κατα τα πρότυπα της ποιό στυγνής-σκληρής-δολοφονικής οργάνωσης εγκληματιών ανθρώπων, θα προσκληθούν τάχα μου δημοκρατικά, δήθεν επειδή τα κομματικά όργανα το επιβάλλουν, να εξηγήσουν τις πράξεις τους οι οποίες ξέφυγαν απο την γραμμή του κόμματος, και εκεί θα τον εναγκαλισθούν οι φαρμακεροί όφεις των κομματικών οργάνων με αποτέλεσμα να πάθει ασφυξία και να πεθάνει ή ακόμη και αν του μείνη μισή πνοή θα τον κτυπήσουν κάτω σαν χταπόδι για να ξεψυχίσει! με άλλα λόγια οι οπαδοί-ακόλουθοι του ληστή Κερκύονα, είναι όλοι οι εν-κρυπτόμενοι με μανδύα κοινωνιστών-ανθρωπιστών οι οποίοι είναι διαπρύσιοι κήρυκες της υλιστικής ευημερίας, της θεοποιημένης επιστήμης και αθεϊας και της προσωπολατρείας των ηγετών οι οποίοι εν ονόματι του λαού τον οδηγούν σε ευημερία-ευτυχία. στην πραγματικότητα πρόκειται για δολοφόνους-λύκους και ύενες μαζί οι οποίοι αναζητούν αφελείς ανθρώπους και άτομα ευαίσθητα προς τους συνανθρώπους τους για να τους στρατολογήσουν και να τους καταστήσουν ασυνείδητους στρατιώτες των ιδιοτελών-ανήθικων σκοπών τους.
ο πέμπτος ληστής δολοφονεί τον ελληνικό λαό :
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΑ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΙΟΝΙΣΜΟΥ-ΣΦΥΡΑΣ
αυτό σημαίνει  ότι όλοι όσοι σηκώσουν ανάστημα-είτε στο κόμμα-είτε εκτός κόμματος, εναντίον του συγκεκριμένου ληστή,που είναι πάντοτε ένα μεμονωμένο άτομο ή και ομάδα ατόμων που εκπροσωπούν και είναι οι διαχειριστές επιχειρηματικών συμφερόντων και ομίλων ξένου και ντόπιου κεφαλαίου αλλά και εκπρόσωποι ξένων μυστικών ή στρατιωτικών υπηρεσιών, στους οποίους οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ή οι συγκεκριμένοι πολιτικοί φορείς (μικρά προσωποπαγή κόμματα-κινήσεις-οργανώσεις κλπ) υπηρετούν-προσφέρουν τις  προδοτικές υπηρεσίες τους εις βάρος της χώρας του λαού των πατριωτικών εθνικών συμφερόντων του έθνους των ελλήνων (κόβουν και ράβουν, κτυπούν και πριονίζουν άλλους ανάλογα με το ατομικό τους συμφέρον) . με άλλα λόγια οι εκπρόσωποι του ληστή προκρούστη (ο οποίος είναι πατέρας του ληστή Σίνη! εδώ βλέπουμε και την οικογενιακή παράδοση των οικογενειών-ληστών οι οποίοι μπορούν να αποχωρίζονται για λόγους προσωρινής διαφωνίας ή και εσκεμμένα και να δημιουργούν παρακλάδια-παραφυάδες δεξιών ή αριστερών ή ενδιάμεσων συνασπισμών-κομμάτων-κινήσεων-ομάδων πίεσης κλπ με απώτερο σκοπό την εξυπηρέτηση πάλιν ιδιωτικών προσωπικών ατομικών συμφερόντων) είναι σε μικρογραφία όλα τα μεγάλα κακά των υπολοίπων ληστών, σε ανθρώπους ανδρείκελα-μαριονέτες (ακροαριστεροί-ακροδεξιοί και παραφυάδες αλλά και κεντροδεξιοί και κεντροαριστεροί τάχα μου δημοκράτες με όργανα τους τούς κουκουλοφόρους-χαφιέδες κλπ) οι οποίοι προκειμένου να επιβιώσουν πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά κλπ είναι ικανοί να ξεπουλήσουν την χώρα και να δολοφονήσουν όποιο τους σταθεί εμπόδιο στα σχέδια-ανήθικους και καταστρεπτικούς στόχους τους .
ναί αυτή είναι η κατάσταση όλων όσων θέλουν να κυβερνήσουν-εξουσιάζουν τους άλλους είτε φυσικά είτε ηθικά είτε πνευματικά .
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
http://3.bp.blogspot.com/_GRUl8pV3_Cc/TN_aH4y5COI/AAAAAAAACbQ/fisFGSi_rxM/s1600/theseus_periphetes.jpg 
http://wwwdaskalabm2blogspotcom.blogspot.com/2010/11/blog-post_15.html
http://1.bp.blogspot.com/_GRUl8pV3_Cc/TN_c7_5bMUI/AAAAAAAACbY/aaQew7qoh8E/s1600/theseus_sini1.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: