Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

η Γερμανία είναι το πρόβλημα της ευρώπης-μία πρόταση διάσωσης


[το Παρελθόν είναι ένα πηγάδι που μπορεί ο κάθε άνθρωπος στο Παρόν να ποτίζει τον κήπο του, ώστε αυτός Μελλοντικά να ανθίζει και να μυροβολεί-Ερώ και ΑΙρω τον εμαυτού σταυρόν εν ταύταις ταις δυσιν εντολαίς όλος ο νόμος και οι προφήται κρέμανται]
η σωτηρία των μεσογειακών χωρών του νότου: ΙΣΠΑΝΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ μπρορεί να γίνει σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα-2 χρόνων, εαν καί εφόσον όμως οι 4 αυτές χώρες (καί όσες άλλες ευρωπαϊκές χώρες το επιθυμούν) άμεσα προχωρήσουν στην παραδοχή-αποδοχή ότι στην ευρώπη υπάρχει καί μοναδικό πρόβλημα : Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ των μεγαλοτραπεζιτών-κεφαλαιούχων με όργανα τους ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΪΜΠΛΕ (ο νέος μεγαλωμένος-ενδυναμωμένος-θηριώδης Χίτλερ-Χίμλερ) . Η ΛΥΣΗ που τούς προτείνω είναι μία απλή ιδέα-πράξη: Η ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ-ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ-ΔΑΝΕΙΩΝ- ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ "ΑΓΟΡΕΣ" ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ "ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ" με την δικαιολόγιση ότι τα χρέη αυτά είναι παράνομα-υπέρτοκα κλπ και κυρίως ότι μπροστά στο μείζον που είναι η καταστροφή των ανθρώπων-λαών τους (εξαιτίας της φτώχειας-ανέχειας-πείνας-ανεργίας ) θα πρέπει το έλασσσον-τα χρέη τους (ανήθικα-άνομα-άδικα) να υποχωρήσουν-διαγραφούν . η καταγγελία αυτή βέβαια θα πρέπει να γίνει σε συνεννόηση-απο κοινού και με την απόφαση-θέληση να προχωρήσουν σε άλυσο συμμαχική ώστε να είναι πολιτικά αλληλέγγυα καί ισχυρά τα κράτη και μέχρι τέλους να παραμείνουν ενωμένα αποκρούοντας φοβίες-απειλές-εκβιασμούς-αντίμετρα κλπ. αυτό βέβαια θα παρέσυρε όλη την ευρωζώνη σε κατάρρευση. ακόμη καλύτερα!! 
τι είναι η ευρωζώνη ; 
είναι ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ της οικονομικής κατάληψης της ευρώπης απο τούς γερμανούς κατά το πρότυπο της εβραϊκής πολιτικής στην αμερική που κατέλαβαν την χώρα σταδιακά μέσω του νομίσματος-δολάριο καί της οικονομικής καί στρατιωτικής δύναμης που απέκτησαν στο κράτος και την χώρα αυτή . καί τώρα η αμερική αποτελεί ένα κράτος υποχείριο-υπόδουλο των εβραϊκών άνομων συμφερόντων το οποίο χρησιμοποιούν οι ιθύνοντες του λαού αυτού για κατάληψη όλης της γης καί όλων των ανθρώπων τούς οποίους θέλουν να καταστήσουν εξαρτώμενους-δουλοπάροικους τους (καί το έχουν επιτύχει σε μεγάλο βαθμό καί σήμερα-τώρα). αυτό είναι η ευρωζώνη: είναι υλοποιημένη η πολιτική των γερμανών για την ευρώπη-κόσμο διαμέσου ενός νομίσματος και υπόδουλων σε αυτούς κρατών (κατα το πρότυπο της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας) τα οποία θα στηρίζουν υποχρεωτικά της επιλογές της κεντρικής εξουσίας που τούς εξουσιάζει .
μα έξοδος απο το ευρώ θα σημάνει...! βέβαια θα σημάνει διότι δεν αφίνει κανείς την κατσίκα που του κάνει γάλα να φύγει έτσι γιατί αυτή το αποφάσισε!! η κατσίκα θα πληρώσει ίσως και με την ζωή της . το ερώτημα που τίθεται είναι : το 1821 το 1912 το 1941 δεν ξέραμε ότι η άρνηση στούς τούρκους τους γερμανούς κλπ θα είχε κόστος την ζωή χιλιάδων-εκατομυρίων ; γιατί αντισταθήκαμε τότε και τώρα δεν μπορούμε ; τί άλλαξε ; τώρα βολευτήκαμε στο δημόσιο και το πλιατσικολόγημα της δημόσιας περιουσίας (μεσω κλοπών-μισθών-μιζών-μη πληρωμής φόρων και τόσα άλλα) που μας έκαναν να έχουμε "αρκετό λίπος" και τώρα η πατρίδα καί οι συνέλληνες και η ιστορία και οπολιτισμός της φυλής πέρασε σε δεύτερη μοίρα ; 
ανόητοι άνθρωποι, έχει λεχθεί απο την αρχή της κρίσης απο σούπερ ειδικούς και γνώστες του διεθνούς κατεστημένου των τοκογλύφων και των αγορών : με το τέλος της κρίσης το 1% θα έχει μείνει ζωντανό και με πολλά χρήματα !! όλοι οι άλλοι θάχουν πεθάνει θάχουν φτωχύνει θάχουν πάρει τα βουνά θάχουν χάσει πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια-ιερά και όσια θάχουν χάσει κάθε τι που τους συνέδεε με την ελλάδα και την ιστορία-πολιτισμό της φυλής τους, εε ανόητοι βολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι και κομματόσκυλα σκατοσυνδικαλιστές!!
άλλο δρόμο απεγκλωβισμού των ευρωπαϊκών μεσογειακών κυρίως λαών (και θεωρώ καί όλων των "υπερχρεωμένων" χωρών του πλανήτη) δεν βλέπω καί ο χρόνος είναι μπροστά μας, εκείνος τρέχοντας και εμείς ακολουθώντας και ασθμαίνοντας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: