Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

η Χήρα οι Χοίροι καί τα Χείρω

[το Παρελθόν είναι ένα πηγάδι που μπορεί ο κάθε άνθρωπος στο Παρόν να ποτίζει τον κήπο του, ώστε αυτός Μελλοντικά να ανθίζει και να μυροβολεί-Ερώ και ΑΙρω τον εμαυτού σταυρόν εν ταύταις ταις δυσιν εντολαίς όλος ο νόμος και οι προφήται κρέμανται]
η Χήρα
είναι η ελλάδα η οποία είναι η Χήρα του 1ου κυβερνήτη της Ιωάννη Καποδίστρια, η οποία έκτοτε παραμένει χήρα καί σήμερα ευρίσκεται στη κατάσταση αυτή όπως (εξωτερικά) την κατήντησαν οί άνομοι νταβατζήδες"σύζυγοι"καθώς δεν υπάρχει νόμιμος δεύτερος σύζυγος πουθενά είτε στην ευρώπη είτε στον κόσμο για να υποστηρίξει την γυναίκα-του καί τα παιδιά της-τους . η παρομοίωση αυτή θυμίζει την συνάντηση του ιησού με την Σαμαρείτιδα όπου διαδραματίζεται ο εξής διάλογος : (Ιωάν. 4:16-18) Λέγει προς αυτήν ο Ιησούς· Ύπαγε, κάλεσον τον άνδρα σου και ελθέ εδώ.Απεκρίθη η γυνή και είπε· Δεν έχω άνδρα. Λέγει προς αυτήν ο Ιησούς· Καλώς είπας ότι δεν έχω άνδρα·διότι πέντε άνδρας έλαβες, και εκείνος, τον οποίον έχεις τώρα, δεν είναι ανήρ σου· τούτο αληθές είπας.
ιδού οι 5 άνδρες που έλαβε η χήρα ελλάδα απο την μεταπολίτευση του 1974 και μετά:
1-Καραμανλής Κ
2-Παπανδρέου Α
3-Σημίτης Κ
4-Καραμανλής Κ (χοντρός)
5-Παπανδρέου Γ
6-Σαμαράς Α
σημ: ο Ράλλης Γ υπήρξε πρωθυπουργός αλλά όχι με εκλογές, οι Τζανετάκης και Ζολώτας υπήρξαν τσόντες-υπηρεσιακοί καί ο Μητσοτάκης έγινε πρωθυπουργός άνομα-παράνομα-παραφύσην-εξαγοράζοντας α) τους περισσότερους βουλευτές της ΝΔ που τον ψήφισαν Αρχηγό είς βάρος του φυσικού διαδόχου της ΝΔ Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου καί β) εξαγοράζοντας τον Κατσίκη ο οποίος στην συνέχεια τον πρόδωσε, αφού δεν πήρε απ'ότι φαίνεται τα υποσχεθέντα κλπ,κλπ.)
ομοίως και ο Παπαδήμος δεν υπήρξε πρωθυπουργός με εκλογές αλλά υπηρεσιακός-προδότης! ο σημερινός πρωθυπουργός Σαμαράς Α. είναι ο 6ος κατα σειράν άνδρας-πρωθυπουργός-εραστής της γυναίκας που λέγεται "ΕΞΟΥΣΙΑ" (Λέγει προς αυτήν ο Ιησούς· Καλώς είπας ότι δεν έχω άνδρα·διότι πέντε άνδρας έλαβες, και εκείνος, τον οποίον έχεις τώρα, δεν είναι ανήρ σου· τούτο αληθές είπας) .
οι Χοίροι
είναι όλοι οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης καί της Αμερικής (μαζί με τούς φιλοευρωπέους πλούσιους-προνομοιούχους-βολεψίες καί βολεμένους ληστές, τούς κατόνομα έλληνες) οι οποίοι είναι ηθικο-πνευματικά αλλά και σε φυσικό καί πολιτικό επίπεδο ως προσωπικότητες-ανθρώπινες αξίες : γουρουνοειδή-τάξεως γουρουνιού δηλαδή "οι χοίροι". ο χοίρος-το γουρούνι γνωρίζει μόνο:  να τρώει συνεχώς αχόρταγα-ακόρεστα ότι βρεί μπροστά του, βαλανίδια, ξυλοκέρατα, αποφάγια (απο χαβιάρι μέχρι σκουπίδια-είναι παρόμοιος με τον ΑΣΩΤΟ ΥΙΟ ) να γρυλίζει ανατριχιαστικά, (δυσαρμονία-παραφωνία-βαρβαρότητα) να χαριεντίζεται σε βοθρολύμματα-λάσπες-έλη (βρωμιά και δυσωδία-έλκεται και πάει εκεί όπου είναι οι κατώτερες καταστάσεις-τα πάθη-ελαττώματα κλπ) .
αυτοί οι Χοίροι σήμερα είναι οι υποψήφιοι σύζυγοι-πάτρωνοι-νονοί-εκμεταλλευτές, της ελλάδας καί "εμείς"-οι περισσότεροι ζητωκραυγάζουμε μαζί με τον πρετεντέρη-την τρέμη και το σκατοκάναλο της παραλιακής, ναί στο ευρώ ναί στα γουρούνια ναί στούς ευρω-άτλαντες πάτρωνες μας .
τα χείρω
τα Χείρω είναι τα ερχόμενα σε όλη την ανθρωπότητα ξεκινώντας απο την Αμερική καί την Ευρώπη καί την Αφρική καί καταλήγοντας στην Ιαπωνία την Ρωσία και την Κίνα : η οικονομική κρίση είναι τίποτα μπροστά στην κατάρρευση που θα ακολουθήσει..μετά ταύτα ! η οικονομική κρίση (αποτέλεσμα-αιτιατόν) είναι το έσχατο όπλο του πνεύματος του κακού ώστε η ανθρωπότητα να παραπλανηθεί και πάλι και να μην δεί το πίσω απο το παραπέτασμα που είναι το αίτιον της κρίσης δηλαδή η πνευματική πρώτον και ηθική δεύτερον κατάπτωση των ανθρώπων λόγω της κακής πολιτείας-βίου όλων σχεδόν (συνολικά) των ανθρώπων της γης και κυρίως των "πολιτισμένων-ανεπτυγμένων" χωρών με πρωταγωνιστή την Αμερική .
(Αποκ. 18:1-3) Και μετά ταύτα είδον άγγελον καταβαίνοντα εκ του ουρανού, όστις είχεν εξουσίαν μεγάλην, και η γη εφωτίσθη εκ της δόξης αυτού,και έκραξε δυνατά μετά φωνής μεγάλης, λέγων· Έπεσεν, έπεσε Βαβυλών η μεγάλη, και έγεινε κατοικητήριον δαιμόνων και φυλακή παντός πνεύματος ακαθάρτου και φυλακή παντός ορνέου ακαθάρτου και μισητού· διότι εκ του οίνου του θυμού της πορνείας αυτής έπιον πάντα τα έθνη, και οι βασιλείς της γης επόρνευσαν μετ' αυτής και οι έμποροι της γης επλούτησαν εκ της υπερβολής της εντρυφήσεως αυτής.
τώρα όσον αφορά την ελλάδα τα λέει ο Ποιητής τού έθνους-λαού μας ΟΔΥσσέας :
..... Στ' ανοιχτά του πελάγου με καρτέρεσαν
Με μπομπάρδες τρικάταρτες και μου ρίξανε
αμαρτία μου να 'χα κι εγώ μιαν αγάπη
μακρινή μητέρα ρόδο μου αμάραντο....
αυτό εγκαταλείψαμε σαν λαός, "το να 'χα κι εγώ μιάν αγάπη" :την καταγωγή-ιστορία-πολιτισμό μας την οποία καταπροδώσαμε (άπαντες-πλήν λακεδαιμονίων) καί τώρα αμετανόητοι ανεβαίνουμε τον γολγοθά άλλοι σαν στρατιώτες άλλοι σαν ληστές άλλοι σαν γυναίκες ακολουθούσες την ελλάδα, όλοι όμως ανεβαίνοντες στον λόφο για να συμπράξουμε στο γεγονός μιάς σταύρωσης (όπως όλοι όσοι πάνε στις κηδείες "φίλων").
κρίμα πολύ κρίμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: