Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013

η ΕλληΝική ΣηΜαία 2ον

[το Παρελθόν είναι ένα πηγάδι που μπορεί ο κάθε άνθρωπος στο Παρόν να ποτίζει τον κήπο του, ώστε αυτός Μελλοντικά να ανθίζει και να μυροβολεί-Ερώ και ΑΙρω τον εμαυτού σταυρόν εν ταύταις ταις δυσιν εντολαίς όλος ο νόμος και οι προφήται κρέμανται]
μέλος 2ον
στην ελληνική σημαία έχουμε

Α) ΧΡΩΜΑΤΑ

Β) ΣΧΗΜΑΤΑ

Γ) ΓΡΑΜΜΑΤΑ-ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Δ) ΙΔΕΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ (συμβολικές)
συνολικά έχουμε τις ιδέες-προβολή της ΑΛΗΘΕΙΑΣ:  
σταυρός= χριστός-εσταυρωμένος, χριστική θυσία
ευθεία= η οδός της αγάπης-ισότητος-δικαιοσύνης
λευκό χρώμα= η αλήθεια του φωτός-λόγου του θεού
κυανούν χρώμα= η ζωή του πνεύματος-σωφίας θεού 
και
4 λευκές γραμμές= συνθέτουν τον λευκό άνθρωπο-εγώ-4 (υλ-δια-ψυχ-πν) όπου όλες οι εκφράσεις του είναι ενοποιημένες-λευκές-του φωτός-του νόμου του θεού-7 (Α-Δ-Α-Μ) αλλά συνθέτουν και τον κόσμο-γη-ύλη-4 δηλαδή το ανθρώπινο περιβάλλον (Α-Δ-Β-Ν που ισούται με Α-Δ-Α-Μ). η κοσμική και ανθρώπινη λευκότητα= ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ επιβεβαιώνεται απο το γεγονός ότι οι δυο ευθείες του σταυρού είναι λευκές οπότε 2 + 4 =6 = Τελειότητα, 6 ο αριθμός του τελείου-εννοείται ότι η τελειότητα αυτή έχει επέλθει μέσα απο την σταύρωση (λευκός σταυρός) του ανθρώπου χάριν του έργου του θεού-ανθρώπου και δια της αγάπης-οριζόντια κεραία και της σοφίας-κάθετη κεραία του θεού- χριστός- σταυρός ( -Ι- ) .
5 κυανες γραμμές= συνθέτουν α) τον σοφό ουράνιο άνθρωπο (πεντάλφα κυανή) β) την αιθέρια ψυχή-περιβάλλον (πλέον) του ανθρώπου (πεντάγωνο) και γ) την εκλεκτικότητα τόσο του έργου όσο και του ανθρώπου εκλεκτού (ουράνιο χρώμα-σοφία θεού) .
4+5=9 είναι όλο το έργο του εννεαδικού πνεύματος του ανθρώπου το οποίο (πλέον) έχει ρίξει γέφυρες μεταξύ πνευματικού κόσμου και γης και έχει επαληθεύσει την απο αιώνων εξαγγελθείσα "κλιμακα του ιακώβ" όπου άγγελοι και άνθρωποι ισάγγελοι ανεβοκατέβαίνουν σε ουρανό και γη . αυτό επιβεβαιώνεται απο τα 4 μπλέ τετράγωνα που δημιουργεί ο λευκός σταυρός συν οι 5 ευθείες κυανές-μπλέ γραμμές = 9 στοιχεία σε χρώμα μπλέ ( και σύνολο 6+ 9= 15 στοιχεία λευκού και κυανού χρώματος. 15= το γράμμα Ο = κύκλος).
ΣΥΝΟΨΗ 
η ελληνική σημαία απεικονίζει ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ" που είναι το έργο του "ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ"-δηλαδή του ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ του ουρανού-θεού.
εάν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά τον ΣΤΑΥΡΟ θα δη ότι αυτός σχηματοποιεί 2 ΤΑΥ λευκά και αντίνωτα, ένα προς δεξιά και ένα προς αριστερά, σε πλάγια-γήϊνη θέση (ακουμπάνε την γη-κάτω, την ίδια ώρα που ο σταυρός που συνθέτουν τα 2 Τ είναι όρθιος). το ΔΕΞΙΟ ΤΑΥ ακουμπάει-προβάλλει προεκτείνει (-εται) ένα σχηματοποιημένο απο τις 3 κυανές και 2 λευκές κεραίες-ευθείες: ΕΨΙΛΟΝ= Ε, που είναι το (Ει το εν Δελφοίς) ΣΗΜΕΙΟΝ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (= είναι μαζί του-μας ο θεός). οι 2 κάτω απο το άνω σχηματοποιημένο Ε-ψιλον, ευθείες, (2 λευκές-2 κυανές) αποτελούν το βάθρο-έμπεδο του ΝΑΟΥ (τετράγωνο του σταυρού με το μπλέ φόντο) των Ε-εκλεκτών του Εωνος=υπάρχοντος θεού. μάλιστα δε οι κάτω μπλε ευθείες σε ορθή θέση αναπαριστούν το γράμμα Ι-ώτα που σε ένωση-σύνθεση με το Ε-ψιλον συνθέτουν το Ε Ι (ΕΙσαι- ο εκλεκτός μου λέγει αυτός που εξαρχής είπεν "Εγώ ΕΙμί Ο Ων" δηλαδή "ΕΙ-ΜΑΙ" και θα ήθελα να γίνεις και εσύ όπως "Εγώ-ΕΙμαι, Ε-κλεκτός".
 πέρας Β' μέλους

Δεν υπάρχουν σχόλια: